#

Stedelijke actie Het Warmste Geschenk

Van 11/12/2021 – 09/01/2022 staat er bij de kerstboom op de grote markt een glazen geschenk. Bij verschillende deelnemende handelaars kan men voor €5/stuk een solidaire kerstbal kopen om in het geschenk te deponeren. Per €20 krijgt een gezin in armoede een warm kerstgeschenk in de vorm van een Shop & The City Cadeaucheque die hij of zij kan gebruiken bij onze lokale Horeca, Handel & Markt.

Wat kunnen ondernemers doen?

We bieden graag grotere pakketten kerstballen aan! Deelnemen kan al vanaf 100 kerstballen (500 euro). In ruil projecteren wij gedurende de volledige kerstperiode een foto van jullie keuze op de digitale borden in onze winkelstraten. Hier zal dan op staan “Bedrijf X steunt Het Warmste Geschenk” + foto.

Steunen is eenvoudig!

Via deze link shopandthecity.be/aankoop-kerstballen-het-warmste-geschenk

Kan men het gewenste aantal kerstballen invullen + een foto uploaden, via de opgegeven facturatiegegevens ontvangt men later een factuur. Wil men de ballen graag zelf in het geschenk deponeren? Dan kunnen ze opgehaald worden bij dienst toerisme op de grote markt. Liever niet? Dan doen wij dit in hun plaats!


Regisseur van joùw leven. Ook na kanker.

Twee dagen boordevol tips en tricks die mantelzorgers en patiënten de regie van het leven terug in handen geeft.

Laat je inspireren door de boeiende lezingen van ervaringsdeskundige en nieuwsanker Liesbeth van Impe en professor Johan Swennen. Ontdek de vele concrete workshops die je energie geven, en tegelijk ook rust. Workshops die nieuwe inzichten brengen, je op weg helpen om te ontdekken wat je kan doen en waar je terecht kan. Beleef door een verrassende musical en een knappe improvisatievoorstelling instant meer levenskwaliteit. Stel je vragen aan ons panel, ontdek tal van standen en maak kennis met de buurt van de toekomst.

Bovenal geniet van een deugddoende dag met mensen die je leven verrijken!

Ontdek het volledige programma >>

Ik schrijf me in >>


15 jaar AKSI uitnodiging @hoc 2021